Prenatale begeleiding

Een zwangerschap is vaak een periode vol emoties en veranderingen. Verwachtingen en dromen worden gevormd die al dan niet uit mogen komen. Tijdens de prenatale begeleiding kijken we samen hoe jullie deze zwangerschap beleven en wat jullie behoeften zijn om deze unieke periode bewust te mogen beleven.

prenatale-begeleiding

Kennismakingsgesprek

 

Tijdens het kennismakingsgesprek verkennen we wat jullie verwachtingen, verlangens, ideeën zijn over een doula en of ik jullie daarin kan steunen. Iedere doula is verschillend, iedere aanpak is anders en het belangrijkste is dat beide partijen een goed gevoel hebben bij een eventuele samenwerking.

Prenatale begeleiding

Tijdens de zwangerschap begeleid ik jullie op jullie ritme en jullie wensen. Het is een aanvoelen wat jij als zwangere vrouw op dit moment nodig hebt en hoe ik daarbij kan helpen. Angsten, twijfels, euforie en alle mogelijke emoties ertussen kunnen geuit en gedeeld worden.

We kunnen ook heel praktisch aan de slag gaan:
– Het geboorteplan kan besproken worden en communicatie in het geheel – naar de gynaecoloog, de partner, de buitenwereld,…
– Er is mogelijkheid om  ademhalings- en relaxatie-oefeningen aan te leren, zowel aan jou als aan de partner.
– Ik kan een zwangerschapsmassage geven en ook de papa de technieken aanleren.
– Je kiest voor een privéles zwangerschapsyoga, specifiek gericht op jouw lichaam (met de eventuele beperkingen en kwalen zoals bekkeninstabiliteit, lage rugklachten,…)

Mijn voornaamste doelstelling van een prenatale begeleiding is om, jou als toekomstige mama, met zelfvertrouwen naar die bevalling toe te leven en vanuit díe kracht en het geloof in jezelf het moederschap in te stappen.

Prijs:

Kennismakingsgesprek: gratis
Prenatale begeleiding: 50€/uur
(+0,30€/km verplaatsingskosten)